Benvolgudes i benvolguts,

El Ministeri d’Educació i FP acaba d’obrir la convocatòria per sol·licitar els ajuts per a alumnes amb necessitats específiques de suport educatiu, us l’adjuntem.

Beneficiaris: alumnes amb necessitats de suport específics perquè tenen discapacitat, autisme, trastorns de comunicació o de conducta. Ha d’haver fet els 2 anys abans del 31 de desembre de 2020, tot i que també s’inclouen menors d’aquesta edat si els professionals certifiquen la necessitat d’escolarització abans. Ha d’estar en CEE o Centres ordinaris autoritzats que els escolaritzin. Els alumnes han de disposar de certificat amb un grau de més del 33%.

Termini: del 3 d’agost al 30 de setembre de 2021.

Us indiquem l’enllaç a la web del Ministerio on s’indica com tramitar l’ajut: https://www.becaseducacion.gob.es/becas-y-ayudas/ayudas-apoyo-educativo/tipos-de-becas.html

També podeu trobar tota la informació i l'accés al tràmit a través d’aquest enllaç del Departament d’Educació: https://educacio.gencat.cat/es/tramits/tramits-temes/358-ajuts-ministerio-NEE

En tot cas, sol·licitarem el formulari en format Word o PDF per si ens ho poden facilitar, tot i així l’ajut s’ha de sol·licitar online.

Qualsevol informació addicional us la comunicarem.

Cordialment,